EVENIMENTE

În această secţiune vor fi postate periodic anunţuri cu privire la evenimente relevante din domeniul PSO: conferinţe, traininguri, cursuri de formare şi perfecţionare, proiecte de cercetare etc.

Pentru a fi la curent cu aceste informaţii puteţi să vă înscrieţi în newsletter-ul site-ului.

Apel pentru Publicare Articole 2014 – Revista Psihologia Resurselor Umane

Dragi colegi,

Asociaţia de Psihologie Industrială şi Organizaţională din România (APIO) vă invită să propuneţi un manuscris pentru a fi luat în considerare spre publicare în publicaţia oficială, Revista Psihologia Resurselor Umane (PRU).

Revista este dedicată publicării de articole originale, în mod special cercetări empirice din domeniul Psihologiei Industriale şi Organizaţionale şi din domenii conexe.
Revista Psihologia Resurselor Umane publică articole submise în limba egleză, franceză şi română care îndeplinesc condiţiile de rigurozitate metodologică şi teoretică din domeniu. PRU (ISSN: 1583-73 7) foloseşte pentru recenzia articolelor, metoda double blind, şi apare bianual.

Cu scopul de a asigura o vizibilitate internaţională, PRU este indexată în următoarele baze de date: PsychINFO, EBSCO, SCIPIO, Société Française de Psychologie, DOAJ and Copernicus.
În momentul de faţă, PRU solicită contribuţii  pentru viitoarele ediţii. Vă rugăm să trimiteţi articolele la adresa revista@apio.ro, până la data de 27.02.2014.  În cazul în care propunerile sunt acceptate, vor fi supuse procesului de evaluare (peer-review) şi vor fi publicate în ediţia de primăvară, la sfârşitul lunii aprilie.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitaţi pagina web a revistei (http://www.apio.ro/pru/index.html), sau contactaţi-ne la urmatoarea adresa de e-mail: revista@apio.ro , pentru Principii Directoare pentru Submitere şi Publicare.
Aşteptăm cu nerăbdare propunerile dumneavoastră.

Redactor-sef
Conf. univ. dr. Delia Vîrga
Departamentul de Psihologie
Universitatea de Vest din Timişoara
www.psihologietm.ro