Conferinţa Naţională de Psihologie Industrială şi Organizaţională “Horia D. Pitariu” – Timișoara (RO), 2012

ASOCIAŢIA DE PSIHOLOGIE INDUSTRIALĂ ȘI ORGANIZAȚIONALĂ (APIO) are plăcerea de a vă invita să participați la cea de-a XII-a Ediție a Conferinței Naționale de Psihologie Industrială și Organizațională “Horia D. Pitariu”, care va avea loc la Timișoara în perioada 26-28 Aprilie 2012.

Important! Termenul de înregistrare a rezumatelor pentru lucrări (max. 350 de cuvinte) sau workshopuri este de 9 martie 2012, pe site-ul www.apio.ro, secţiunea Conferinţa APIO 2012.

Ediţia a XII-a a Conferinţei APIO are ca temă “Psihologia Sănătății Ocupaționale – o provocare pentru organizații”. Pentru a marca acest fapt, avem ca invitat special al conferinţei noastre pe dl. Prof. Univ. Dr. Wilmar Schaufeli, de la Universitatea Utrecht din Olanda ce va susține o prelegere cu tema “Implicarea în muncă – un concept cheie pentru Psihologia Sănătății Ocupaționale?”. Din sfera practică, o avem ca invitat special pe dna psiholog Mihaela Andronic ce deține funcția de Senior Global Director – Talent Development la Alcatel-Lucent.

De asemenea, prin aderarea la conceptul de “dezvoltare continuă”, anul acesta continuăm secţiunea prezentărilor state-of-the-art în România, lansate la ediția anterioară a acestei conferinţe. În cadrul conferinței se va organiza o întâlnire tematică a practicienilor din domeniul psihologiei muncii și organizațională.

Conferința va fi acreditată de către Colegiul Psihologilor din România. Partenerul principal al acestei ediţii a Conferinţei APIO este Departamentul de Psihologie al Facultății de Psihologie și Sociologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Pentru orice întrebari legate de înscrierea la conferință vă rugăm să adresați un e-mail asistentului tehnic la adresa: conferinta@apio.ro

Președinte Comitet de Organizare

Conf. univ. dr. Delia Vîrgă

Președinte APIO

Conf. univ. dr. Dragoș Iliescu