EVENIMENTE

În această secţiune vor fi postate periodic anunţuri cu privire la evenimente relevante din domeniul PSO: conferinţe, traininguri, cursuri de formare şi perfecţionare, proiecte de cercetare etc.

Pentru a fi la curent cu aceste informaţii puteţi să vă înscrieţi în newsletter-ul site-ului.

Psihologie Pozitivă şi intervenţii organizaţionale validate ştiinţific – Conferinţa APIO, Iaşi, 22-24 mai 2014

ASOCIAȚIA DE PSIHOLOGIE INDUSTRIALĂ ȘI ORGANIZAȚIONALĂ

Are plăcerea de a vă invita la cea de-a XIV-a Ediție a Conferinței Naționale de Psihologie Industrială și Organizațională “Horia D. Pitariu”, care va avea loc la Iași, în perioada 22-24 mai 2014.

Ediția a XIV-a a Conferinței APIO propune ca nucleu central al dezbaterii științifice o temă care interesează deopotrivă practicienii și cercetătorii interesați de psihologia aplicată în domeniul resurselor umane: practica organizațională bazată pe dovezi empirice. Pornind de la procedurile și metodologiile de evaluare în domeniul organizațional, continuând cu cele de analiză a datelor și fundamentare a deciziilor și finalizând cu intervențiile vizând schimbarea organizațională, vă invităm să analizăm împreună validitatea științifică a acestor demersuri, măsura în care ele se bazează pe dovezi empirice solide, probând eficiența lor în practica organizațională.

Continuând tradiţia Conferințelor APIO, oferim practicienilor și viitorilor practicieni o serie de workshop-uri de formare a competențelor profesionale relevante pentru domeniul psihologiei resurselor umane. De asemenea, şi în acest an continuăm seria de prezentări state-of-the-art în România, ca oportunitate de a cunoaște activitatea de cercetare științifică a unor experți români și de a fixa informațiile cheie referitoare la o anumită temă de cercetare în domeniul organizațional.

Partenerul principal al acestei ediții a Conferinței APIO este Departamentul de Psihologie al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității  ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Detalii pe: http://www.apio.ro/conferinta/

Vă așteptăm cu drag.

Președintele Comitetului de Organizare

Prof. univ. dr. Ticu CONSTANTIN

Președintele APIO

Conf. univ. dr. Dragoș ILIESCU